Agenda

In de agenda staan retraitedagen, retraiteweekenden, stiltedagen en Dhamma-avonden. Ieder half jaar wordt de agenda geactualiseerd, met uitzondering van de Dhamma-avonden. De datum voor de eerstvolgende Dhamma-avond wordt afgestemd met de aanwezigen en komt z.s.m. op de agenda te staan.
Wil je een keer mee mediteren op woensdagavond? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je weten welke praktische zaken van belang zijn voor deelnemen aan een retraite of stiltedag? Klik dan op praktische informatie.

 

Agenda Vipassana Rotterdam

1 juli Stiltedag

Een prachtige mogelijkheid om je mindfulness- vipassanabeoefening te verdiepen middenin de stad. De stiltedag is bedoeld voor mensen die ervaring hebben en zonder begeleiding een dag willen verdiepen in de gedragenheid van elkaars aanwezigheid.

Dagdeel 1
09:00u Inloop
09:30u Zitmeditatie
10:10u Loopmeditatie
10:50u Zitmeditatie
11:30u Loopmeditatie
12:10u Lunch

Dagdeel 2
13:00u Zitmeditatie
13:40u Loopmeditatie
14:20u Zitmeditatie
15:00u Mettameditatie
15:15u Uitwisseling en afsluiting

Tijd: 09:30-16:30, inloop vanaf 09:00 uur met koffie en thee

Kosten €10 per dagdeel (zaal, koffie, thee) 

Lunch: zelf verzorgen

Locatie: Zen Centrum Rotterdam, Noorsingel 168

Aanmelden via de website www.vipassanarotterdam.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Juli Sangha High Tea

In plaats van een picknick organiseren we dit jaar een Sangha High Tea in het Zencentrum, aansluitend met onze stiltedag die dag. We nodigen je graag uit om vanaf 16:00u thee te drinken en iets kleins zoets of hartigs mee te nemen om te delen. 

We willen die middag (15 minuten) ook graag gebruiken om wat foto's maken voor onze nieuwe website. Fijn als je bij wilt dragen aan de shoot maar uiteraard ook helemaal goed als je dat liever niet hebt.

Aanmelden graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.